Škubačka na väčšiu hydinu na vŕtačku AGROFORTEL 0300b

Kód: 0300B
Neohodnotené
€47,58
Vypredané

Detailné informácie

Tisíce produktov skladom
Tisíce produktov skladom
Široký výber, aby ste si vždy našli to, čo potrebujete.
Garancia doručenia
Garancia doručenia
Objednávky odosielame rýchlo a spoľahlivo
Len overené značky
Len overené značky
Produkty od dodávateľov, ktorým dôverujeme.
Rýchla a priateľská podpora
Rýchla podpora
Na vaše otázky reagujeme okamžite a s ochotou

Podrobný popis

Škubačka hydiny na vŕtačku AGROFORTEL 0300b


Škubačka na vŕtačku je vhodná pre strednú až väčšiu vodnú alebo hrabavú hydinu. Nerezový šklbací valec je osadený 15ks šklbacích prstov s dĺžkou prsta 90 mm . Kapacita šklbania je 35 -45ks hydiny za hodinu podľa druhu hydiny. Šklbacie prsty sú súčasťou dodávky . Možnosť dokúpenia šklbacích prstov kedykoľvek na našom e-shope tu. Možnosť výmeny šklbacích prstov podľa druhu šklbanej hydiny!

Použitie produktu - škubačka hydiny na vŕtačku

Na správne použitie šklbačky
je potrebné ju upevniť do vŕtačky (vŕtačka - nie je súčasťou balenia) , ktoré bude s výrobkom otáčať . Zariadenie, ktoré bude využité na otáčanie, odporúčame upevniť k pracovnej ploche (napríklad k stolu pomocou upínacích objímok či svoriek) alebo odporúčame dokúpiť kryt AGROFORTEL 0300c a stojan AGROFORTEL 0300d ( príslušenstvo nie je súčasťou balenia) .

Návod na šklbanie

Pred šklbaním je nutné hydinu správne vždy správne spariť.
Nikdy neparte hydinu dlhšiu dobu ako v tabuľke - dlhší čas ponorenia potom znamená že sa Vám môže trhať koža. Uvedené časy sú VŽDY orientačné a doručuje sa priebežne skúšať šklbanie rukou.

Sliepky, Morka 60 - 63 °C sliepka 30 sekúnd, morka 80 sekúnd
Bažant, Kačica 63 - 67 °C
bažant 80 sekúnd, kačica 170 sekúnd
Hus 70 - 71 °C
hus 125 sekúnd

Ako správne šklbať

Odkrvenú a sparenú hydinu držte za nohy a prevaľujte pozdĺž rotujúceho valca vždy časťou, ktorú budete chcieť ošklbať.


Dodatočné parametre

Kategória: Príslušenstvo na šklbanie
EAN: 8594203808164

Diskusia

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Len registrovaní používatelia môžu pridávať príspevky. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.

Povinné polia

Nevypĺňajte toto pole:

Bezpečnostná kontrola